berggrenplace

Alla inlägg den 5 januari 2021

Av Åsa Berggren - 5 januari 2021 23:40

Godnatt  


Tänk vad tiden går fort, och mitt julov är snart över, bara en vecka kvar. Jag har inte gjort något särskilt alls, bara myst med familjen och tagit det lugnt.

Och förstås, ätit en hel del god mat och godis, men jag får ta mig en hårdkörare nu när julen snart är över.

Jag känner att det har varit skönt att vara ledig, samtidigt som jag naturligtvis också saknat jobbet och mina arbetskamrater.

Idag var jag och älskilingen ute på en prommenad, var typ 18 minus ute. Tur jag har både täckbyxor och en varmare jacka, men ansiktet är ju lite svårt att skydda trots att  jag har en halsduk som jag kan ha för ansiktet.

Nu har jag dessutom äntligen börjat komma igång med skrivandet igen, har blivit hela fyra sidor, plus att jag har fullgjort en del av min skrivskolans uppgifter, det går sakta men säkert.

Jag har ju ändrat lite i mina planer på boken. TÄnkte att jag skulle skriva om mig själv och mitt liv, men sen tänkte jag att det är bättre och skriva om någon annan, fast jag har delar av mitt liv i hennes bakrund och händelser, och dessutom är det ju lättare då att sväva ut lite mer, och allt behöver inte vara sant, och det förväntar man sig ju inte heller i en påhittad roman.

Om det nu blir så långt men, vi får se, Jag känner i allafall att det är roligt. Och med min nya dator går det betydligt bättre att skriva.

Jag har hunnit se tre bra julfilmer också på Netflix, i skrivandets stund så kommer jag inte ihåg vad de heter, men bra var de i allafall.

Imorgon blir det nog att stöka bort julen, kommer nog att sakna vår julgran, tycker liksom den är extra fin ikväll. Det är min dotter som har klätt den.

Jag måste försöka vända tillbaka dygnet igen, har blivit lite mer som mitt gamla jag, en nattmänniska, men det får jag försöka råda bot på.

Tex, nu tänker jag gå och lägga mig, godnatt och sov gott alla nattugglor, och jag hoppas att alla har haft en så bra jul och nyår som det går i dessa stunder.

Ta hand om er, och må väl.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards